Βίκυ Σταμάτη: Πιστή στον Ακη ανεξαρτήτως κόστους και τιμήματος - iefimerida.gr

Βίκυ Σταμάτη: Πιστή στον Ακη ανεξαρτήτως κόστους και τιμήματος

Βίκυ Σταμάτη: Πιστή στον Ακη ανεξαρτήτως κόστους και τιμήματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια γυναίκα αφοσιωμένη στον σύντροφο της ζωής της η οποία δεν ενδιαφερόταν για την επαγγελματική και πολιτική του δράση, δήλωσε στο απολογητικό της υπόμνημα η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου. Δεν έπεισε, όμως.

Στο υπόμνημα που παρέδωσε στον ανακριτή, λίγο πριν τελικά εκείνος αποφασίσει από κοινού με τον εισαγγελέα την προφυλάκισή της, υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε συνεργαστεί με offshore εταιρείες, πλην της Νobilis, από την οποία αγόρασε το ακίνητο στην Ακρόπολη και τονίζει ότι ουδέποτε περιήλθε σε γνώση της κάτι επιλήψιμο.

Ζήτησε επίσης να μην οδηγηθεί στην φυλακή γιατί έχει ανήλικο παιδί και δεδομένου ότι ο σύζυγος της κρίθηκε προφυλακιστέος θα αναγκαστεί να το πάρει μαζί της στο κελί! Ο ανακριτής ωστόσο έκρινε ότι θα έπρεπε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, απόφαση την οποία οι συνήγοροι της κ. Σταμάτη χαρακτήρισαν «άδικη», «ανάλγητη» και «εξοντωντική».

Στο υπόμνημά της η κ. Σταμάτη αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μια γυναίκα, όπως εγώ με την όποια παιδεία και αγωγή μου, γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν τον σύζυγό μου, στη θέση που βρισκόταν, τη διαδρομή που είχε, τη γοητεία που ασκούσε στη δική μου σκέψη και ψυχή, το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν, θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του, ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική - πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός, αφοσιωμένος άνθρωπος στον σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξαρτήτως οιουδήποτε κόστους και τιμήματος».


Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ