Αποκάλυψη... σοκ: Ο Batman δεν ήταν νυχτερίδα, ήταν «πεταλουδίτσα» - iefimerida.gr

Αποκάλυψη... σοκ: Ο Batman δεν ήταν νυχτερίδα, ήταν «πεταλουδίτσα»

bat
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με νέα στοιχεία φαίνεται πως ο Batman... «την σηκώνει την κάπα»!

Ο Grant Morrison, συγγραφέας για τα DC Comics, σε συνέντευξή του στο βρετανικό Playboy, έκανε την αποκάλυψη-βόμβα για την σεξουαλική ταυτότητα του Batman, λέγοντας πως ο σούπερ ήρωας, που με τις περιπέτειες του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές καθαρόαιμων αρσενικών, είναι πολύ, πολύ γκέι!

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πολύ πλουτώνιος με την έννοια ότι αυτός είναι πλούσιος, αλλά και με την έννοια ότι η σεξουαλικότητά του είναι αποκλίνουσα. Δεν χρησιμοποιώ το γκέι με την υποτιμητική έννοια, αλλά ο Batman είναι πολύ, πολύ γκέι.»

Ο Morrison ο οποίος γράφει τα comics του Batman από το 2006 με το «Batman & Son» και έχει γράψει τα «Batman R.I.P.», «Batman and Robin» και «The Return of Bruce Wayne», συνέχισε λέγοντας,

«Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε αυτό. Προφανώς ως ένας χαρακτήρας φαντασίας προοριζόταν να είναι ετεροφυλόφιλος, αλλά η βάση όλου του concept είναι εντελώς γκέι. Για αυτό νομίζω ότι αρέσει στον κόσμο. Όλες αυτές οι γυναίκες που τον θέλουν και φοράνε όλα τα σέξι ρούχα και πηδάνε από ταράτσα σε ταράτσα για να τον κάνουν δικό τους. Δεν τον νοιάζει όμως - τον ενδιαφέρει περισσότερο να περνάει χρόνο με τον γέρο και το παιδί»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ