Τελευταίος στις προτιμήσεις των φίλων της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε - iefimerida.gr

Τελευταίος στις προτιμήσεις των φίλων της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Πεπ Γκουαρντιόλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα παραμένει αβέβαιο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» μετά από τέσσερα χρόνια και 13 τίτλους.

Σε ψηφοφορία που διεξάγεται στην ηλεκτρονική μορφή της καταλανικής εφημερίδας «Sport» για τους υποψήφιους διαδόχους του 41χρονου τεχνικού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταλαμβάνει την τελευταία θέση στις προτιμήσεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα. Πρώτος είναι ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρσέλο Μπιέλσα με ποσοστό 52%, ενώ τον ακολουθούν ο βοηθός του Γκουαρντιόλα, Τίτο Βιλανόβα (22%), ο τεχνικός της Ρόμα και πρώην παίκτης των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε (10%), ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας(4%), ενώ υπάρχει και η επιλογή άλλος με 4%. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, που έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας μοιράζεται την τελευταία θέση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Λοράν Μπλαν με 3%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ