Δίωξη στον Σισέ του Ολυμπιακού για χειρονομία στο ματς με ΠΑΟΚ -Ισως χάσει το ντέρμπι με ΑΕΚ - iefimerida.gr

Δίωξη στον Σισέ του Ολυμπιακού για χειρονομία στο ματς με ΠΑΟΚ -Ισως χάσει το ντέρμπι με ΑΕΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κ.Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Σισέ για ανάρμοστη διαγωγή μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας (άρθρο 10, παρ. 1, α, Ι του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ).

Ο κ. Σιμιτζόγλου μελέτησε ενδελεχώς το video της Nova και κατέληξε στην πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνεδριάζει μεθαύριο και αν τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική, ο Σισέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ. Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (15/2) στις 11:00.

Σημειώνεται ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έχει κληθεί με ανάλογα άρθρα με τα οποία είχαν απολογηθεί οι Φορτούνης, Μάνταλος και Πασχαλάκης, οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Σισέ αεκ τιμωρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ