Παίρνει πάνω του τη δόση για το άρθρο 44 ο Ντέμης Νικολαΐδης - iefimerida.gr

Παίρνει πάνω του τη δόση για το άρθρο 44 ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαϊδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι έτοιμος να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ και να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ με τα χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την «SportDay», ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης βρέθηκε στα γραφεία της ΦΑΕ Αθηνών στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή, Σταύρο Καββαδία, με θέμα συζήτησης τις οφειλές των «κιτρινόμαυρων» προς το Δημόσιο. Ο Ντέμης Νικολαΐδης προτίθεται να επιτύχει νέο διακανονισμό για τις οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας, ώστε να μην έχει και ο ίδιος προσωπικές κυρώσεις.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να γίνει η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών, μία εκ των οποίων είναι και η δόση από το άρθρο 44 ύψους 1,25 εκ. ευρώ στην Εφορία. Ο Νικολαΐδης φέρεται να είπε στον Καββαδία: «Μη σε απασχολεί η δόση για το άρθρο 44, θα την πληρώσω εγώ τον επόμενο μήνα», δείγμα ότι οι επαφές του Νικολαΐδη βρίσκονται σε καλό δρόμο, ώστε να διαβεβαιώνει τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών πως θα εξοφληθεί η δόση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ