Τι κάνει ο Παπακαλιάτης δίπλα στην Κατρίν Ντενέβ; - iefimerida.gr

Τι κάνει ο Παπακαλιάτης δίπλα στην Κατρίν Ντενέβ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνη είναι η μεγάλη Αικατερίνη. Εκείνος ο εραστής της, Γκριγκόρι Ποτέμκιν. Όλα αυτά στα πλαίσιο του Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι, της νέας διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής του Γιάννη Σμαραγδή.

«Δεν μπορεί, μάλλον είναι φώτοσοπ», είναι η πρώτη σκέψη που κάνει όποιος βλέπει την συγκεκριμένη εικόνα, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μοιράζεται το ίδιο καρέ με την μεγάλη κυρία του Γαλλικού κινηματογράφου, Κατρίν Ντενέβ.

Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό είναι δάχτυλο Σμαραγδή, του σκηνοθέτη του Ελ Γκρέκο, η επόμενη παραγωγή του οποίου (εξίσου μεγαλοπρεπής) πραγματεύεται την ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη.

Ενός απλού ανθρώπου που ξεκίνησε ως πειρατής στο Αιγαίο, βρέθηκε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας (η οποία του παραχώρησε το μονοπώλιο εμπορίας στο χαβιάρι) και κατέληξε εθνικός ευεργέτης.

Πέρα από την Κατρίν Ντενέβ και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στο καστ επίσης βρίσκουμε τον Τζον Κλιζ των Μόντι Πάιθονς, τον Λάκη Λαζόπουλο, την Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, τον Άκη Σακελλαρίου και τον Γιάννη Βούρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ