Με Zeus+Dione στα BAFTA η σύζυγος του Λάνθιμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Με Zeus+Dione στα BAFTA η σύζυγος του Λάνθιμου [εικόνες]

Γιώργος Λάνθιμος- Αριάν Λαμπέτ/ Φωτογραφία: Getty -Ideal Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα αέρινο φόρεμα ελληνικού brand επέλεξε να εμφανιστεί η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέτ, στα BAFTA 2019.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με το χρυσό αγαλματίδιο των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας μετά το σαρωτικό πέρασμα που έκανε η ταινία The Favourite στην διοργάνωση, κερδίζοντας 7 βραβεία μεταξύ αυτών και για τον Ά και Β΄ γυναικείο ρόλο.

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την σύζυγό του Αριάν Λαμπέτ, στο κόκκινο χαλί των BAFTA /Φωτογραφία: Getty -Ideal Images

Αφού, λοιπόν, χαιρέτησε μαζί με την Ολίβια Κόλμαν την Κείτ Μίντλετον, η οποία συνομίλησε για λίγο με την ηθοποιό που πήρε το βραβείο για Ά γυναικείο ρόλο στην αίθουσα του Royal Albert Hall, ο Γιώργος Λάνθιμος περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την γυναίκα του, Αριάν Λαμπέτ, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Κέιτ Μίντλετον- Ολίβια Κόλμαν/ Φωτογραφία: AP

Φορώντας ένα μεταξωτό αέρινο φόρεμα του ελληνικού brand Zeus+Δione στις αποχρώσεις του πράσινου και του χρυσού, η Αριάν Λαμπέτ πόζαρε στο πλάι του Ελληνα σκηνοθέτη, ο οποίος δεν άφησε το χέρι της καθ΄όλη την διάρκεια της βόλτας από το κόκκινο χαλί.

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την πρωταγωνίστριά του Ρέιτσελ Βάις /Φωτογραφία: Getty -Ideal Images

Από την πλευρά του ο Λάνθιμος επέλεξε για τη βραδιά ένα σμόκιν και παπιγιόν, αξεσουάρ το οποίο συνηθίζει να φορά στις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί καλλιτεχνικών βραβείων.

Η εταιρία Zeus+Δione σήμερα δημοσίευσε με την σειρά της μία φωτογραφία της Αριάν Λαμπέτ εξηγώντας πως το φόρεμα που επέλεξε η Γαλλίδα ηθοποιός ήταν εμπνευσμένο από «Το Θησαυροφυλάκιο του Τουταγχαμών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione) στις 11 Φεβ, 2019 στις 2:03 πμ PST

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και μέχρι και σήμερα ζουν στο Λονδίνο, την ευρωπαϊκή μητρόπολη όπου ο Γιώργος Λάνθιμος εμπνέεται σενάρια και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συνεργασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ