Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκούπες κλειδωμένες σε ένα... δέντρο και ένα σημείωμα στα κρατητήρια που ενημερώνει ότι προσωρινά είναι... κλειστά. Εικόνες από την Αθήνα του 2019.

Οσο απίστευτο και αδιανόητο κι αν ακούγεται, οι εικόνες αυτές προέρχονται από τα κέντρο της Αθήνας, οι σκούπες από τον πιο τουριστικό και ιστορικό δρόμο της πόλης, την Διονυσίου Αεροπαγίτου και η ανακοίνωση για τα κρατητήρια από ένα από τα πιο κεντρικά ΑΤ της πόλης, αυτό της Ακρόπολης.

Οι σκούπες με το λουκέτο στα δέντρα

Η Διονυσίου Αεροπαγίτου είναι ένας από τους κεντρικότερους και τουριστικότερους δρόμους της Αθήνας. Ανθρωποι από όλο τον κόσμο, έρχονται για να επισκεφθούν την Ακρόπολη και να απολαύσουν τον περίπατό τους στον εν λόγω δρόμο, στη σκιά του Ιερού Βράχου. Είναι αναγκαίο και αυτονόητο να καθαρίζεται και να σκουπίζεται διαρκώς. Αλλά λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι οι άνθρωποι της καθαριότητας -προφανώς του δήμου Αθηναίων- για να μην πηγαινοφέρνουν τις σκούπες και τα φαράσια εφηύραν... την πατέντα: Να τα αλυσοδένουν στις πικροδάφνες! Είχαν πάντως την προνοητικότητα να μην τα βάλουν στην πλευρά των φυτών προς την Διονυσίου Αεροπαγίτου αλλά από την άλλη, για να κρύψουν λίγο αυτό το ακατανόητο θέαμα.

Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η απίστευτη ανακοίνωση στο ΑΤ Ακρόπολης

Η δεύτερη εικόνα, που φθάνει στο όρια του τραγελαφικού, προέρχεται από το ΑΤ Ακρόπολης, στο Κουκάκι. «Τα κρατητήρια της υπηρεσίας μας είναι εκτός λειτουργίας», γράφει. Ο λόγος της ανάρτησης της ανακοίνωσης πραγματικά ακατανόητος. Προς ενημέρωση τον πάσης φύσεως εγκληματιών να πάνε να παραδοθούν αλλού; Ισως.

Δύο εικόνες από την Ελλάδα του 2019, στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα σκούπα κρατητήριο ΑΤ Ακρόπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ