Survivor 3: Αρχισαν τα δύσκολα για την ελληνική ομάδα -Χωρίς τρεις παίκτες στα αγωνίσματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Αρχισαν τα δύσκολα για την ελληνική ομάδα -Χωρίς τρεις παίκτες στα αγωνίσματα [βίντεο]

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας στο Survivor/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην αρχή να γινόταν λόγος για ένα απλό κάταγμα, ωστόσο ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαργαρίτη ήταν πολύ πιο σοβαρός απ΄ότι περίμενε και ο ίδιος.

Ετσι ο παίκτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από νωρίς από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό στα προηγούμενα επεισόδια του Survivor 3 , ο Ράμπο είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο μετά από ένα κάταγμα που έπαθε στο πρώτο κιόλας αγώνισμα ενάντια στους Τούρκους.

Ωστόσο το τραύμα ήταν πιο σοβαρό κι έτσι οι γιατροί αποφάνθηκαν πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης,.

Ετσι ο Δημήτρης Μαργαρίτης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του ο Ελληνας παίκτης δήλωσε πως ήταν τιμή του που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μαζί και αγωνίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πέραν της απώλεια του Δημήτρη, η ελληνική ομάδα είχε ακόμα δύο «απώλειες» σήμερα, καθώς η Νάντια και η Ρία λόγω μικρών προβλημάτων υγείας δεν έλαβαν μέρος –για σήμερα τουλάχιστον- στα αγωνίσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ