Η Εύα Μπάση και τα ψέματα για την ηλικία της -Πόσο είναι τελικά; [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Εύα Μπάση και τα ψέματα για την ηλικία της -Πόσο είναι τελικά; [εικόνα]

Εύα Μπάση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εύα Μπάση δεν κατάφερε να φθάσει στον τελικό του My Style Rocks. Για πολλούς καθόλου άδικα.

Η Εύα Μπάση ήταν μια παίκτρια που μπήκε στο My Style Rocks χωρίς να έχει ιδιαίτερο στιλ, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι μοναδικός της σκοπός είναι να γίνει παρουσιάστρια. Παρόλα αυτά η Εύα Μπάση έμεινε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, καθώς έφυγε μόλις μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό, δημιουργώντας συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες.

Λίγο το ερειστικό της στιλ, λίγο το αλαζονικό της ύφος κάποιες φορές, λίγο το ότι δεν σταματούσε να την λέει στους κριτές και να τους κρίνει, κούρασε το κοινό με αποτέλεσμα να μην είναι και η πιο αγαπημένη του.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν σαν κερασάκι στην τούρτα όλα όσα γράφτηκαν για την Εύα Μπάση το προηγούμενο διάστημα. Σε κάποιους κάτι θύμιζε και έτσι έψαξαν και βρήκαν. Η Εύα Μπάση κάποια φεγγάρια πριν λεγόταν Εύα Φράγκου, σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν την δείχνουν να τραγουδάει και τα βίντεο από το μακρινό 2003 την δείχνουν να συμμετέχει στα Playmate. Καλά όλα αυτά, αλλά πως είναι δυνατόν να είναι μόλις 27 ετών αναρωτήθηκαν χρήστες των social media, παραθέτοντας τον προβληματισμό τους. Γιατί εφόσον στα Playmate ήταν 19 ετών σήμερα είναι 35 και όχι 27.

Η ίδια η Εύα Μπάση θέλησε να τους απαντήσει λέγοντας ότι... δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος.

«Δεν έχω δει το ποστ της συγκεκριμένης κοπέλας. Δεν την ξέρω καν. Απορώ για ποιο λόγο το έβαλε. Δεν έχω δηλώσει πουθενά πως είμαι 26. Επειδή έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα, να κάνουν πόλεμο και bullying σε μια γυναίκα για την ηλικία της. Δεν λέω την ηλικία μου γιατί έχω εκνευριστεί με αυτή την κατάσταση. 26 δεν έχω δηλώσει ποτέ πως είμαι. Θέλουν να πουν πως είμαι 35,ειμαι 35, θέλουν να πουν πως είμαι 40, είμαι 40. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό το πράγμα. Είχε τόσο μεγάλο καημό;» είπε, μεταξύ άλλων, η Εύα Μπάση.

Η Εύα Μπάση και τα ψέματα για την ηλικία της -Πόσο είναι τελικά; [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύα Μπάση My Style Rocks στιλ λουκ playmate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ