Η αγνοούμενη Μαντλίν στην αγκαλιά των γονιών της πριν τα γενέθλιά της; [εικόνες] - iefimerida.gr

Η αγνοούμενη Μαντλίν στην αγκαλιά των γονιών της πριν τα γενέθλιά της; [εικόνες]

Η αγνοούμενη Μαντλίν Μακ Καν στην αγκαλιά των γονιών της πριν τα γενέθλιά της; [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε χρόνια μετά την αρπαγή του κοριτσιού από θέρετρο στην Πορτογαλία, οι αρχές δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες της μορφής της όπως θα είναι σήμερα προκειμένου να την αναγνωρίσει όποιος την δει τυχαία στο δρόμο.

Οι 28 ντετέκτιβ της ειδικής μονάδας που συστήθηκε για την αναζήτηση της Μαντλίν Μακ Καν ανακοίνωσαν σήμερα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο η αγνοούμενη να είναι ζωντανή, για λόγους που δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν ακόμη.

Η αγνοούμενη Μαντλίν στην αγκαλιά των γονιών της πριν τα γενέθλιά της; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο επικεφαλής της μονάδας, Αντι Ρέντγουντ αποκάλυψε πως υπάρχουν 195 στοιχεία (από τα 100.000 της υπόθεσης) που επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία τους και εκτίμησε ότι είναι μοναδική ευκαιρία για την Scotland Yard να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο επειδή «για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά μία μονάδα συγκεντρώνει για χάρη της όλα τα στοιχεία υπόθεσης που βρέθηκαν ανά τον κόσμο».

Την οκτάχρονη πλέον Μαντλίν -η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μαϊου 2007- αναζητούν επίσης οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ που προσέλαβαν οι γονείς της Κέιτ και Τζέρι Μακ Καν (έχουν περάσει και οι ίδιοι από τη λίστα των υπόπτων).

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά από την ημέρα της αρπαγής που οι γονείς πιστεύουν πως υπάρχει πιθανότατα να έχουν το παιδί στη αγκαλιά τους την ημέρα των γενεθλίων της (μία εβδομάδα μετά την θλιβερή επέτειο της εξαφάνισης)!

Η αγνοούμενη Μαντλίν στην αγκαλιά των γονιών της πριν τα γενέθλιά της; [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η αγνοούμενη Μαντλίν στην αγκαλιά των γονιών της πριν τα γενέθλιά της; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ