Απίστευτη σκηνή: Ρωσικό Su-27 «σπρώχνει» αμερικανικό μαχητικό εκτός πορείας [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη σκηνή: Ρωσικό Su-27 «σπρώχνει» αμερικανικό μαχητικό εκτός πορείας [βίντεο]

Άγνωστο που ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προκλητική παρενόχληση ενός Αμερικανικού F-15 από ένα ρωσικό μαχητικό κατέγραψε ένα απίστευτο βίντεο.

Στις εικόνες, που κυκλοφορούν σε ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Su-27 διακρίνεται να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής το F-15 προτού στρίψει απότομα στα αριστερά, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αμερικανό πιλότο, που αναγκάζεται να αλλάξει πορεία για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου ένα ρωσικό μαχητικό πλησίασε επικίνδυνα ένα αμερικανικό ενώ πετούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα την περασμένη Δευτέρα. Όπως ανέφερε, το ρωσικό μαχητικό προχώρησε σε αναχαίτιση του αεροσκάφους του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού σε διεθνή εναέριο χώρο, φθάνοντας σε απόσταση μόλις ενάμιση μέτρου.

H εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Πάμελα Κούντζε είπε ότι το ρωσικό αεροπλάνο πετούσε κοντά στο αμερικανικό επί δύο ώρες και σαράντα λεπτά, προτού μπει στο δρόμο του.

Άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για το ίδιο περιστατικό που καταγράφεται στο βίντεο των 40 δευτερολέπτων, που αναρτήθηκε χθες Πέμπτη στο Twitter. Χρήστες υποστηρίζουν ότι το συμβάν έγινε πάνω από τη Βαλτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ SU-27 f-15
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ