Τα ζώδια της Τετάρτης της 25 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης της 25 Απριλίου

αιγόκερος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα.

Ταύρος

Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμένη στην δουλειά.

Δίδυμοι

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Καρκίνος

Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Λέων

Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτήν την περίοδο που θα είναι για εσάς πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Ζυγός

Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Τοξότης

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας.

Αιγόκερως

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, με αποτέλεσμα η κούραση και η πίεση στη δουλειά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Υδροχόος

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ