Πήρε τον πολυπόθητο ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ η Λίντσεϊ Λόχαν - iefimerida.gr

Πήρε τον πολυπόθητο ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ η Λίντσεϊ Λόχαν

 Ελίζαμπεθ Τέιλορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεταινία «Liz & Dick» του καναλιού Lifetime, η οποία θα αναβιώσει τον έρωτα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με το Ρίτσαρντ Μπάρτον, πήρε τελικά το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ, Λίντσεϊ Λόχαν.

Η 25χρονη ηθοποιός βρισκόταν σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του εν λόγω πρότζεκτ εδώ και αρκετούς μήνες, δηλώνοντας επανειλημμένα παντού ότι αν τον πάρει, αυτός θα είναι ο ρόλος της καριέρας της, ενώ είχε να αντιμετωπίσει την επίσης υποψήφια για τον ίδιο ρόλο Μέγκαν Φοξ.

«Πάντα θαύμαζα και έτρεφα τεράστιο σεβασμό για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Δεν ήταν απλώς μία εξαιρετική ηθοποιός, αλλά και μία καταπληκτική γυναίκα. Είναι τιμή μου που θα ερμηνεύσω αυτόν τον ρόλο» δήλωσε η Λόχαν, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος ρόλος αποτελεί την μοναδική της ίσως ευκαιρία για να ανακάμψει η καριέρα της.

Το σενάριο της τηλεταινίας υπογράφει ο Κρίστοφερ Μόνγκερ -γνωστός από το «Temple Grandin» του HBO.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ