Γυμνός από τη μέση και... κάτω κυκλοφορεί άγνωστος άνδρας στα Χανιά! [εικόνα] - iefimerida.gr

Γυμνός από τη μέση και... κάτω κυκλοφορεί άγνωστος άνδρας στα Χανιά! [εικόνα]

Εικόνα αρχείου / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση στο κέντρο των Χανίων προκαλεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η «τολμηρή» εμφάνιση ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και... κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μυστηριώδης άνδρας δεν φορά ούτε παντελόνι, αλλά ούτε και εσώρουχο, με συνέπεια αρκετοί πολίτες να αντιδράσουν.

Ενας εκ των πολιτών, όπως αναφέρει το zarpanews, ειδοποίησε την αστυνομία την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι είδε τον ημίγυμνο άνδρα να περιφέρεται στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Ο άγνωστος, ημίγυμνος άνδρας στο κέντρο των Χανίων / Φωτογραφία: zarpanews

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Ο ημίγυμνος άνδρας, ωστόσο, επανεμφανίστηκε και τη Δευτέρα, να περιτριγυρίζει σε σοκάκια του κέντρου των Χανίων και σε περιοχές της παλιάς πόλης, όπως η Σπλάντζια.

Περίοικοι εκτιμούν ότι πρόκειται για άνθρωπο που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, είτε λόγω χρήσης ναρκωτικών, είτε λόγω άλλης παθογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ