Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες]

στους δρόμους οι αγρότες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα οι αγρότες, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων ζητώντας την λήψη μέτρων για στήριξη του εισοδήματος τους.

Οι αγρότες των Χανίων συγκεντρώθηκαν με τα οχήματα τους στην πλατεία της δημοτικής αγοράς της πόλης και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανούσος Σταυριανουδάκης το μεσημέρι θα κατευθυνθούν στη θέση «Μεγάλα Χωράφια» της Εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνου.

Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αγρότες θα διανέμουν φυλλάδια και θα ενημερώνουν τους πολίτες, ενώ πρόθεση τους είναι να προχωρούν και σε δεκάλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού. «Ζητάμε την στήριξη του εισοδήματος μας. Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και αν δεν ληφθούν μέτρα η επιβίωση μας στα χωριά μας θα είναι πολύ δύσκολη», υποστήριξε ο κ. Σταυριανουδάκης.

Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα βασικά αιτήματα των αγροτών είναι η θέσπιση κατώτερων εγγυημένων τιμών για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, η μείωση του κόστους παραγωγής, να μην μειωθεί το αφορολόγητο, να μην περικοπούν συντάξεις και επιδοτήσεις, να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες από τις καιρικές συνθήκες αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στους δρόμους οι αγρότες και στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

εικόνες: flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά Κρήτη αγρότες κινητοποιήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ