Θεσσαλονίκη: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τη βεβήλωση του Εβραϊκού Νεκροταφείου [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τη βεβήλωση του Εβραϊκού Νεκροταφείου [εικόνες]

Εβραϊκό νεκροταφείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένο αυτή την ώρα στο μνημείο του ολοκαυτώματος πραγματοποιώντας διαμαρτυρία για την βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου.

Το μνημείο βρίσκεται εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βεβηλώθηκε από αγνώστους λίγο πριν την ημέρα μνήμης των θυμάτων του ολοκαυτώματος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο πρύτανης του ΑΠΘ Περικλής Μήτκας, ο Σωκράτης Φάμελλος, αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος.

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τη βεβήλωση του Εβραϊκού νεκροταφείου

Οπως αναφέρει το seleo.gr, o πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δήλωσε πως «πρέπει να συζητάμε πολιτισμένα τις διαφορές μας και όχι να βγάζουμε το μένος μας σε μνημεία».

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έστειλε το μήνυμα πως, λόγω των επανειλημμένων περιστατικών που έχουν συμβεί, κρίνεται απαραίτητη η φύλαξη σε τέτοιου είδους μνημεία.

Το μνημείο βρίσκεται εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Παρών πολιτικοί και πλήθος κόσμου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ