Στα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος; [εικόνα] - iefimerida.gr

Στα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρήματα από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) φέρεται να έλαβε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Χήτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να λαμβάνει τον προηγούμενο Ιανουάριο από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ το ποσό των 30.000 ευρώ για «προσφερθείσες υπηρεσίς το Β' εξάμηνο του 2011». Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και την απόδειξη της υποτιθέμενης πληρωμής, όπου φέρεται να υπογράφει ο δημοσιογράφος ως εισπράξας.

Από τη μεριά του ο Βασίλης Χήτος, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Βήμα FM και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διέψευσε το δημοσίευμα λέγοντας ότι ουδέποτε πήρε χρήματα από την ΕΥΠ, ενώ για την υπογραφή στην απόδειξη πληρωμής είπε ότι είναι πλαστή. Υπενθύμισε μάλιστα την αντιπαλότητα που είχε με την ΕΥΠ από την εποχή της εφημερίδας Veto, όπου εργαζόταν. Όπως είπε, η μοναδική φορά που επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΥΠ ήταν για να δοθούν διευκρινίσεις για δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δείτε την υποτιθέμενη απόδειξη πληρωμής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ