Τσίπρας: Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν υπογράψει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων - iefimerida.gr

Τσίπρας: Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν υπογράψει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων

Τσίπρας: Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν υπογράψει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι έχουν ως κοινό πρόγραμμα το Μνημόνιο και ότι ο αρχηγοί τους έχουν ευθύνονται για την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Καισαριανή ο Κ.Τσίπρας, είπε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς έχουν υπογράψει τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, έχουν υπογράψει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Επίσης, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. ότι έχουν ένα κοινό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από το Μνημόνιο, «μεταφρασμένο στα ελληνικά γι΄ αυτό και φοβούνται την αντιπαράθεση» και πρόσθεσε ότι «δεν θέλουν να βρεθούν ενώπιος ενωπίω με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και να διασταυρώσουν τις θέσεις τους και το πρόγραμμά τους. Γιατί έχουν κοινό πρόγραμμα».

Γι΄ αυτό, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, θα οργανώσουν ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο, που στην πραγματικότητα θα είναι ένα παράλληλος μονόλογος πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα.

Ωστόσο, είπε ο κ.Τσίπρας «οι μέρες όπου μπορούσαν με κόλπα να ξεγελάνε τον κόσμο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Στις 6 Μάη θα πάρουν την απάντηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ