Καρατζαφέρης: «Ο Σαμαράς πολιτικά είναι ανήθικος και προδότης» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Ο Σαμαράς πολιτικά είναι ανήθικος και προδότης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετωπική επίθεση κατά του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικά ανήθικο» και «προδότη της παράταξής του». Ταυτόχρονα μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή την χαρακτήρισε «κόμμα αδελφό του μακελάρη του Οσλο Αντερς Μπρέιβικ».

Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε στον ραδιοφωφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 και απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία του ΛΑΟΣ με τη Ν.Δ., είπε: «Δεν έχει την πολιτική ηθική που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο κ. Σαμαράς. Ενας άνθρωπος που έγινε γνωστός δια της προδοσίας, ένας άνθρωπος ο οποίος καλλιέργησε την προδοσία κι ένας άνθρωπος που επιβραβεύει την προδοσία με τον κ. Συμπιλίδη, δεν έχει την πολιτική ηθική για να μπορέσει να μαζέψει κόσμο».

Και υπογράμμισε ότι στη διάρκεια της προεδρίας του κ. Σαμαρά δημιουργήθηκαν δύο νέα κόμματα μέσα από τη ΝΔ, η Δημοκρατική Συμμαχία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. «Ο άνθρωπος δεν είναι της σύνδεσης, είναι της αφαίρεσης» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή, «αδελφό κόμμα με τον Αντερς Μπρέιβικ», και κάλεσε τον λαό να μην την ψηφίσει. «Αυτή η θυμωμένη αντίδραση θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα» είπε.

«Ο λαός είναι δικαιολογημένα θυμωμένος και θέλει να ψηφίσει με έναν θυμό, αλλά πρέπει να σκεφτεί τι πάει να κάνει. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που έκανε το 1992 στις αναπληρωματικές εκλογές, που ψήφισε Λεβέντη και του έδωσε 30% από αντίδραση. Εδώ τα πράγματα είναι πιο άγρια. Είναι ένα κόμμα που πρεσβεύει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, που τα καμουφλάρει τώρα, ένα κόμμα καθαρά ναζιστικό, ένα κόμμα που είναι αδελφό κόμμα με τον άθλιο τύπο στη Νορβηγία που σκότωσε 70 ανθρώπους, ένα κόμμα το οποίο υμνεί τον Χίτλερ, τον Γκέμπελς, τον Ρούντολφ Ες, τη σβάστικα» υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας:

«Ας σκεφτούν οι Ελληνες πατριώτες ότι αυτή η θυμωμένη αντίδραση θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά θα είναι αργά μετά για ανάκληση της ψήφου».

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε πως ούτε ο Αντώνης Σαμαράς ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα, καθώς έχουν «δέσει πισθάγκωνα τα χέρια τους», υπογράφοντας το Μνημόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ