Επικό: O Σώζων στο My Style Rocks την έπεσε ξανά στη Σπυροπούλου -Οπως είχε κάνει στο Survivor [βίντεο] - iefimerida.gr

Επικό: O Σώζων στο My Style Rocks την έπεσε ξανά στη Σπυροπούλου -Οπως είχε κάνει στο Survivor [βίντεο]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο My Style Rocks εμφανίστηκε ως guest ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, τον οποίο είχαμε να δούμε από το περσινό Survivor, όπου και ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Εχοντας αδυνατήσει αρκετά και έχοντας αποχωριστεί το μούσι του, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος «στήριξε» την Ιωάννα Σαμπιάνη στην σημερινή της εμφάνιση και «θυμήθηκε» την εποχή του Survivor με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα από την πλευρά της η παρουσιάστρια του My Style Rocks δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει την εποχή που ο Σώζων της την «έπεφτε» στο Survivor.

«Με φλέρταρε στο Survivor», ανέφερε η Σπυροπούλου στους κριτές, ενώ από την πλευρά του ο Σώζων δεν σταμάτησε τα κολακευτικά σχόλια.

«Η Κωνσταντίνα είναι ένας άνθρωπος ελκυστικός, μπορείς να την ακούς ευχάριστα και να συναναστρέφεσαι. Μου αρέσει και σαν φίλη και σαν γυναίκα», ανέφερε ο Σώζων, πριν κάνει την πασαρέλα του στο πλατό του My Style Rocks.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ