Το Twitter τώρα και σε φωτογραφική μορφή - iefimerida.gr

Το Twitter τώρα και σε φωτογραφική μορφή

twizgrid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχατε ποτέ σκεφτεί να δείτε το twitter, σε μια πιο οπτική απεικόνιση; Τώρα μπορείτε, χάρη σε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Twizgrid. Το Twizgrid αξιοποιεί τον όγκο πληροφοριών του Twitter λίγο διαφορετικά: οπτικά.Έτσι, αντί να δείχνει το κείμενο των tweets σε timeline, δείχνει τις εικόνες που τυχόν περιέχουν σε grid.

Με την νέα αυτή εφαρμογή που είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλew τις i- συσκευές μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στον browser της εφαρμογής ή να κάνετε search για συγκεκριμένα θέματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ποιες φωτογραφίες στέλνουν όσοι ακολουθείτε και σας ακολουθούν. Ή ακόμα να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες που στάλθηκαν από χρήστες της περιοχής που βρίσκεστε ή από κάποιο άλλο γεωγραφικό σημείο του πλανήτη.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το φιλτράρισμα των φωτογραφιών με γεωγραφική ταξινόμηση. Ο χρήστης δίνει δικαίωμα πρόσβασης στο Twizgrid να εντοπίσει που βρίσκεται και να του εμφανίσει τι έχει σταλεί από χρήστες στις κοντινές περιοχές. Ή απλά μπορεί να κάνει ένα pin σε οποιοδήποτε σημείο του Google Maps και να παρακολουθήσει τα ενδιαφέροντα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής.

Το Twitter τώρα και σε φωτογραφική μορφή | iefimerida.gr 0

Σε δηλώσεις του ο συνιδρυτής της εφαρμογής μας λέει γιατί είναι απαραίτητη η εφαρμογή αυτή, «Με 175 εκ. tweets καθημερινώς, μεγάλο μέρος του φωτογραφικού υλικού που στέλνεται από τους χρήστες, πάει χαμένο». Και έχει δίκιο, αφού, η ροή πληροφοριών στο Twitter είναι πολύ γρήγορη.

Το Twitter τώρα και σε φωτογραφική μορφή | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ