Τα ζώδια της Τρίτης 24 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Απριλίου

αιγόκερος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Ταύρος

Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Παράλληλα θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες.

Δίδυμοι

Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί αυτή την βδομάδα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθείστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί.

Λέων

γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Ζητείστε και τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων και κινηθείτε ανάλογα. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγουν, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Παρθένος

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Ζυγός

Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Σκορπιός

Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

Τοξότης

Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Αιγόκερως

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Υδροχόος

Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Κινηθείτε συντηριτικά στα οικονομικά σας και εκμεταλλευτείτε τη στήριξη ισχυρών ανθρώπων του περιβάλλοντος σας. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.

Ιχθεις

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Από καιρό περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ