«Ποινική δίωξη σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες» - iefimerida.gr

«Ποινική δίωξη σε όσους νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες»

hrysohoidis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε πως θα ασκείται ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι τα νοικιάζουν σε παράνομους μετανάστες.

Σε συνέντευξη του στο Radio 9 ο κ.Χρυσοχοΐδης υποστήριξε: «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες. Σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες. Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο».

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε πως έως το τέλος Μαΐου το πρώτο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα θα φιλοξενήσει χίλιους παράνομους μετανάστες. Επιπλέον προανήγγειλε πως τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο Κέντρο στην Αττική τονίζοντας ότι οι μετανάστες θα λαμβάνουν ένα μικρό ποσό, ούτως ώστε να ξαναρχίσουν τη ζωή τους στις χώρες προέλευσής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ