Στον «αέρα» ξανά ο Flash, εκπέμποντας μόνο μουσική - iefimerida.gr

Στον «αέρα» ξανά ο Flash, εκπέμποντας μόνο μουσική

flash 96
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη χτεσινή απόφαση του Πέτρου Κυριακίδη να αναστείλει τη λειτουργία του Flash 96,0, ο ραδιοφωνικός σταθμός λειτουργεί και πάλι σήμερα, από τις 9 το πρωί, ωστόσο εκπέμπει μόνο μουσική, καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την τριήμερη απεργία που άρχισαν την Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο διευθυντής του σταθμού Ηλίας Παπανικολόπουλος, ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού πήρε τη σχετική απόφαση εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στη ραδιοφωνική αγορά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση προχώρησε στην κίνηση αυτή μετά από τις επανειλημμένες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κ. Κυριακίδης προτίθεται να αλλάξει τη φυσιογνωμία του προγράμματος του σταθμού, όμως κάτι τέτοιο, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται, ενώ η αναστολή λειτουργίας, ισοδυναμεί με ανάκληση αδείας του σταθμού.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, εργάζονται 60 δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ