Γιακουμάτος: Κυβέρνηση ΝΔ με ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: Κυβέρνηση ΝΔ με ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα θα ζητήσει, μόνη της, από τη Βουλή ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μιλώντας στη ΝΕΤ, το κόμμα του θα λάβει ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Για λόγους που δεν μπορώ να σας αναλύσω τώρα, να είστε σίγουροι ότι και το ΠΑΣΟΚ θα μας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».

Το σκεπτικό του κ. Γιακουμάτου είναι ότι «στις 7 Μαΐου δεν θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας». και ότι «ο Αντώνης Σαμαράς θα καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς να χρειαστεί η σύμπραξη άλλων κομμάτων».

«Χρειάζεται μια κυβέρνηση ισχυρή για να κυβερνήσει τη χώρα. Ο λαός έχει φτάσει στα όριά του», πρόσθεσε και παρατήρησε ότι «αν κόψουμε κι άλλο μισθούς και συντάξεις δεν θα είμαστε ΝΔ».

Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος αναφέρθηκε σε «κομματίδια που πουλάνε νερό του Καματερού» και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να είναι αχταρμάς, αλλά πρέπει να είναι καθαρή κυβέρνηση για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ