«Κλειδώνει» η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: 5-7 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

«Κλειδώνει» η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία: 5-7 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη

Ερντογάν και Τσίπρας /Φωτογραφία: Εurokinissi

Ο κύβος ερρίφθη και η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να πραγματοποιηθεί- εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου- στο διάστημα μεταξύ 5-7 Φεβρουαρίου.

Οι διπλωματικοί δίαυλοι Ελλάδας- Τουρκίας είναι ανοιχτοί και τις επόμενες μέρες επίκειται η οριστικοποίηση της ημερομηνίας αλλά και της ατζέντας των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στόχος της Αθήνας ούτως ή άλλως είναι να βρεθούν σημεία σύγκλισης στο τετ α τετ Τσίπρα- Ερντογάν, ήτοι να υπάρξει συννενόηση σε ανώτατο δυνατό επίπεδο στο φόντο των τουρκικών προκλήσεων που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως την επίσκεψη Τσίπρα στη γείτονα επιβεβαίωσε προ ημερών και ο εκπρόσωπος της Τουρκικής προεδρίας, προσδιορίζοντας την επίσκεψη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ