Εξασφάλισαν την πρώτη θέση στη Δύση οι Σαν Αντόνιο Σπερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξασφάλισαν την πρώτη θέση στη Δύση οι Σαν Αντόνιο Σπερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς εξασφάλισαν την πρώτη θέση στη Δύση συντρίβοντας με 124-89 με την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ με τους Σικάγο Μπουλς (48-16) δίνοντας μάχη για το ποια ομάδα θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νιου Τζέρσεϊ Νετς με 105-87 και εξασφάλισαν την είσοδό τους στα πλέι οφ, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση της Ανατολής, αφήνοντας εκτός τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι νίκησαν 92-86 τους Τορόντο Ράπτορς. Την πέμπτη διαδοχική νίκη τους πέτυχαν οι Μέμφις Γκρίζλις επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 109-101, ενώ οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με 103-97 και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς συνέτριψαν με 101-73 τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ