Κακοποιοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα - iefimerida.gr

Κακοποιοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα

Κακοποιοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνοπλοι κακοποιοί εισέβαλαν σε δύο σπίτια στη Γλυφάδα προκαλώντας τον απόλυτο τρόμο στους ενοίκους. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει η αστυνομία και στις δύο περιπτώσεις χτύπησε η ίδια συμμορία.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 4:42 όταν τρεις ληστές οπλισμένοι καλάσνικοφ και χειροβομβίδα μπήκαν σε διαμέρισμα και αφού έπιασαν στον ύπνο την οικογένεια, ακινητοποίησαν τα μέλη της και στη συνέχεια άρπαξαν από το αντρόγυνο τις βέρες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Δεν πρόλαβε να περάσει μία ώρα από την πρώτη εισβολή σε σπίτι και μία ώρα αργότερα οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Απείλησαν τους ενοίκους και άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Οι δράστες με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν, και παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας παραμένουν άφαντοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ