Αλαφούζος: «Βασικός στόχος η επιβίωση του Παναθηναϊκού» - iefimerida.gr

Αλαφούζος: «Βασικός στόχος η επιβίωση του Παναθηναϊκού»

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, απάντησε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού σχετικά με το πλάνο του για την σωτηρία του συλλόγου.

«Βασικός στόχος η επιβίωση του ΠΑΟ. Ξεκινάμε μια διαφορετική καινούργια προσπάθεια. Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν», ανέφερε ο επιχειρηματίας απαντώντας σε μηνύματα από τους φίλους των «πράσινων» που δέχτηκε και πρόσθεσε: «Τα προβλήματα, χρέη, UEFA, ΓΗΠΕΛ κλπ., είναι δυστυχώς δεδομένα. Η καινούργια προσπάθεια θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, άλλα θα παρακαμφθούν. Η μέθοδος "Γόρδιος δεσμός" ίσως ενδεδειγμένη για γήπεδο», ενώ για τον δικό του ρόλο τόνισε:

«Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην οργάνωση της διάσωσης. Δεν έχω άλλες φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μου είναι μόνο να βοηθήσω στην διάσωση του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ