Άρωμα που μυρίζει σαν προϊόν της Apple - iefimerida.gr

Άρωμα που μυρίζει σαν προϊόν της Apple

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να πάει κάποιος να αγοράσει ένα Apple MacBook Pro. Αλλά, χάρη στον κατασκευαστή custom αρωμάτων, Air Aroma, μπορεί να κλείσει τα μάτια, να τραβήξει μια γερή τζούρα από το συγκεκριμένο άρωμα και να αισθανθεί ότι έχει μπροστά του το καινούργιο iPad, ένα λεπτό σαν τσιγαρόχαρτο MacBook Air ή οποιοδήποτε άλλο από την γκάμα προϊόντων της Apple.

Χαρτόνι, μελάνι, πλαστικό και αλουμίνιο. Αυτές είναι οι βασικές μυρωδιές που κλήθηκαν να ενσωματώσουν οι ερευνητές της εταιρίας αρωμάτων Air Aroma στο νέο δημιούργημά τους, το οποίο θέλει να προσομοιώσει την εμπειρία του να ανοίγεις το κουτί που περιέχει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν της Apple.

Η ιδέα για το πρωτότυπο αυτό άρωμα ανήκει στους Αυστραλούς καλλιτέχνες Γκάβιν Μπελ, Τζάρα ντε Κούτζερ και Σάιμον Μακγλίν που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν στα πλαίσια της έκθεσής τους με τίτλο De Facto Standard που πραγματεύεται την ψηφιακή εποχή και την φετιχοποίηση των νέων τεχνολογικών προϊόντων.

Πάντως, αν ποτέ αποφασιστεί το συγκεκριμένο άρωμα να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι θα ξεπουλήσει.

Γιατί και εν μέσω κρίσης, το χούι πεθαίνει τελευταίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ