Ποιο αυγό και ποια Κάιλι Τζένερ; Η Ελεν Nτε Τζένερις πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιο αυγό και ποια Κάιλι Τζένερ; Η Ελεν Nτε Τζένερις πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ [εικόνα]

Η Ελεν Ντε Τζένερις (Φωτογραφία: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία ενός… ταπεινού αυγού είναι πλέον εκείνη με τα περισσότερα «likes» στην ιστορία του Instagram, εκθρονίζοντας το ποστ της Κάιλι Τζένερ με την κόρη της Στόρμι.

Η φωτογραφία του αυγού, που ανήρτησε ο χρήστης world_record_egg στις 4 Ιανουαρίου, έχει μέχρι στιγμής πάνω από 42 εκατ. likes.

Την... φόρα του αυγού θέλει να «κόψει» η Ελεν Ντε Τζένερις, η οποία με το γνωστό της χιούμορ έρχεται να τρολάρει την κατάσταση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram της φωτογραφία του αυγού με το πρόσωπο της Κάιλι Τζένερ. «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου αυτό θα είναι το ποστ με τα περισσότερα likes στο Instagram. Αυγό + Κάιλι Τζένερ= 51 εκατ. likes, τουλάχιστον», έγραψε.

Προς το παρόν, η ανάρτηση έχει πάνω από 3 εκατ. likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

According to my calculations, this will be the most liked Instagram post ever! The egg + @KylieJenner = 51,000,000 likes minimum.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις 14 Ιαν, 2019 στις 12:21 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ