To My Style Rocks της Τουρκίας τα σπάει στην κυριολεξία -Καυγάδες λιποθυμίες και η τηλεθέαση στα ύψη [βίντεο] - iefimerida.gr

To My Style Rocks της Τουρκίας τα σπάει στην κυριολεξία -Καυγάδες λιποθυμίες και η τηλεθέαση στα ύψη [βίντεο]

My Style Rocks Τουρκίας. Φωτογραφία: ScreenShot/Karderinos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δεις αυτό το βίντεο από το «My Style Rocks» της τουρκικής τηλεόρασης, είναι πολύ πιθανό, βλέποντας το ελληνικό, να νομίζεις ότι βλέπεις εκπαιδευτική τηλεόραση.

Στο ελληνικό «My Style Rocks» ξεχωρίσαμε πέρυσι τη Ραμόνα, τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές όσο και για την κοφτερή γλώσσα την οποία συχνά πυκνά χρησιμοποιούσε προκειμένου να στηλιτεύσει τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές της.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, δεν λείπουν τα κλάματα, οι απογοητεύσεις, οι φαρμακερές ατάκες, οι συμμαχίες και ο ανταγωνισμός. Μέχρι εκεί όμως.

Στη γείτονα, αντίθετα, οι διαγωνιζόμενες βγαίνουν εκτός εαυτού. Τόσο πολύ που βλέπεις να πετάγονται στον αέρα μικρόφωνα και άλλα γκάτζετς απαραίτητα για να βγει η εκπομπή.

Καυγάδες, λιποθυμίες, ουρλιαχτά, επιθέσεις. Ένα πραγματικό ρινγκ όπου αντί για γάντια του μποξ και μπότες οι παίκτριες φοράνε ψεύτικα νύχια και ψηλοτάκουνα.

Το βίντεο είναι ένα διαμάντι και δείχνει το δρόμο στις Ελληνίδες ιέριες του στιλ.

Δείτε το βίντεο από το τουρκικό My Style Rocks στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Τουρκία λιποθυμίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ