Σκανδαλίδης: «Ηρθε το τέλος εποχής για τη μεταπολίτευση όπως την ξέραμε» - iefimerida.gr

Σκανδαλίδης: «Ηρθε το τέλος εποχής για τη μεταπολίτευση όπως την ξέραμε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές είναι εφικτή και αναγκαία για τη συγκρότηση ενός μετώπου δυνάμεων ευθύνης που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, τόνισε στην ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ανοίγοντας την προεκλογική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ, σημαίνει νίκη της αυτοδύναμης Ελλάδας» σημείωσε ο κ. Σκανδαλίδης, τονίζοντας ότι για το ΠΑΣΟΚ ο δρόμος για την έξοδο από την κρίση περνάει μέσα από την «πιστή εφαρμογή των δεσμεύσεων μας και την τολμηρή υπέρβαση του μνημονίου», με την Ελλάδα μέσα «στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στο ευρώ», με ένα «νέο παραγωγικό αναπτυξιακό μοντέλο» και «μέσα από δύσκολες αλλά αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».

«Ποια είναι η πρόταση του κ. Σαμαρά; Η αυτοδυναμία του κόμματος του και οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις που θα δημιουργήσουν συνθήκες διάλυσης;» διερωτήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης, κατηγορώντας τη Ν.Δ. για ανευθυνότητα και τα υπόλοιπα κόμματα για αλληλοσυγκρουόμενες και αντιφατικές προτάσεις, ενώ σημείωσε επίσης, ότι μεταξύ άλλων αναδύονται και φαινόμενα εκφασισμού της πολιτικής ζωής.

Ο κ. Σκανδαλίδης συμπλήρωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προσφοράς και ευθύνης πρέπει να πει στο λαό την αλήθεια», επισημαίνοντας ότι «ήρθε το τέλος εποχής για τη μεταπολίτευση όπως την ξέραμε» και ότι πρέπει «να ξαναδούμε τη δημοκρατία μας και τις αξίες μας» και «να τολμήσουμε συντακτικές αλλαγές, απαραίτητες για τη χώρα». Πρόσθεσε ότι το «μέτωπο συντήρηση - πρόοδος θα ξανανοίξει στην Ευρώπη με τις προοδευτικές δυνάμεις στο προσκήνιο» και τότε «θα είναι πίσω ο Σαμαράς με τον Nικολά Σαρκοζί και τη Ανγκελα Μέρκελ και εμείς θα είμαστε με την Ευρώπη των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ