Έλενα Τζούλη: Μαζί με την κόρη μας γεννήθηκαν και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» - iefimerida.gr

Έλενα Τζούλη: Μαζί με την κόρη μας γεννήθηκαν και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Έλενα Τζούλη: Μαζί με την κόρη μας γεννήθηκαν και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως γεννήθηκαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»; Λίγοι το γνωρίζουν. Ακόμη λιγότεροι όμως γνωρίζουν ότι την ημέρα που ο Πάνος Καμμένος έφερνε στον πολιτικό στίβο ένα νέο κίνημα, την ίδια ημέρα η σύζυγος του Έλενα Τζούλη έφερνε στον κόσμο την κορούλα τους.

Παντρεμένη χρόνια με τον Πάνο Καμμένο η δικηγόρος Έλενα Τζούλη αποκάλυψε μιλώντας στο «Βήμα FM» τους λόγους που οδήγησαν τον σύζυγο της να ιδρύσει το πρώτο κόμμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Του είχα πάρει έναν υπολογιστή και ασχολιόταν όλο και πιο πολύ. Άρχισε να δέχεται μέσα από το Facebook βροχή μηνυμάτων από κόσμο που τον προέτρεπε να κάνει κάτι. Και τελικά μία μέρα που παρακολουθούσαμε προβληματισμένοι τηλεόραση στιγμιαία πήρε την απόφαση. Μου λέει δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε υπόδουλη χώρα. Να δουλεύουν σε πολυεθνικές ξένων επιχειρήσεων στη χώρα μας. Αυτό ήταν ».

Στην συνέντευξη της αποκάλυψε επίσης ότι η χρονική συγκυρία του να γεννηθούν την ίδια ημέρα το πέμπτο τους παιδί μαζί με το κόμμα, δεν άφηνε περιθώρια για να κάνουν πίσω. Μπορεί να ήταν δύο ημερών λεχώνα αλλά όταν ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την γνώμη της για το σήμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» η Έλενα Τζούλη έβαλε την δική της «πινελιά» με τα χρώματα που πρότεινε και τον γλάρο που πετάει.

Όσο για τις εκτιμήσεις της για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» να μπαίνουν με πολύ καλά ποσοστά στο κοινοβούλιο δεν θέλησε να διακινδυνεύσει κάποια πρόβλεψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ