Πιτσιρίκα μάθαινε σεξουαλικές εκφράσεις από τη Ντόρα, τη μικρή εξερευνήτρια - iefimerida.gr

Πιτσιρίκα μάθαινε σεξουαλικές εκφράσεις από τη Ντόρα, τη μικρή εξερευνήτρια

Ντόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η Τζοάνα Γκριν αγόρασε στην 7χρονη κόρη της δώρο μια κούκλα της αγαπημένης ηρωίδας των παιδιών, της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας, το τελευταίο πράγμα που φανταζόταν ότι θα μάθαινε από το συγκεκριμένο παιχνίδι η μικρή Τζέιμι, ήταν σεξουαλικές εκφράσεις.

Όπως δήλωσε η ίδια η 26χρονη στη βρετανική εφημερίδα Sun, σοκαρίστηκε όταν άκουσε τη μικρή να της λέει μια μέρα «έλα να κάνουμε σεξ». Όταν τη ρώτησε που άκουσε αυτή την έκφραση, η Τζέιμι της έδειξε την κούκλα, η οποία υποτίθεται ότι επαναλάμβανε δέκα εκφράσεις από το γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων, όμως η συγκεκριμένη είχε πολύ πλούσιο αλλά κακό λεξιλόγιο.

«Είναι αηδιαστικό. Η κόρη μου έπαιζε μαζί με άλλα παιδάκια, τριών και τεσσάρων ετών, που άρχισαν να το επαναλαμβάνουν κι αυτά», δήλωσε η μητέρα που έχει ακόμα ένα παιδάκι.

Από την πλευρά της, η εταιρία κατασκευής της κούκλας όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, δεσμεύτηκε να το ερευνήσει περεταίρω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ