Με πράσινη σκιά στο μάτι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού LOVE και το Internet οργιάζει [εικόνα] - iefimerida.gr

Με πράσινη σκιά στο μάτι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού LOVE και το Internet οργιάζει [εικόνα]

O Nτέιβιντ Μπέκαμ. Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, ένα από τα διάσημα ζευγάρια που απασχολούν ιδιαίτερα την επικαιρότητα.

Τα Media αγαπούν πολύ τους Μπέκαμ ειδικά όταν αυτοί δεν είναι στα καλύτερά τους -αγαπημένο θέμα οι φήμες για ένα διαζύγιο, ένα νέο φλερτ- ωστόσο οι ίδιοι έχουν αποδείξει ότι όλα αυτά δεν τους πτοούν.

Αυτή τη φορά ο γοητευτικός πρώην ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Μπέκαμ βγήκε στην επίθεση (όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει από τα γήπεδα) και φωτογραφήθηκε για εξώφυλλοπεριοδικού.

Αυτό που κίνησε ωστόσο το ενδιαφέρον όλων και κυρίως των media δεν ήταν το outfit, αλλά το μακιγιάζ που επέλεξε για να ποζάρει στο cover του περιοδικού LOVE.

Ο Μπέκαμ τόλμησε να κάνει κανονικό μακιγιάζ ματιών με σκιά σε πράσινη απόχρωση, που έδενε άψογα με τα τατουάζ στο λαιμό του.

Δείτε τη φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο LOVE, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ