Ριζάι: «Φέρε τα ναρκωτικά αλλιώς σκοτώνω εσένα και την οικογένειά σου» - iefimerida.gr

Ριζάι: «Φέρε τα ναρκωτικά αλλιώς σκοτώνω εσένα και την οικογένειά σου»

Ριζάι: «Φέρε τα ναρκωτικά αλλιώς σκοτώνω εσένα και την οικογένειά σου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλη την ευθύνη πάνω του παίρνει ο Αλκέτ Ριζάι, σε ότι αφορά στην οργάνωση που δρούσε μέσα στις φυλακές και με τη συμμετοχή δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων και η οποία εισήγαγε ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο Αλκέτ Ριζάι μιλώντας στο enikos.gr, υποστηρίζει ότι πριν 1,5 μήνα είχε «βάλει δικούς του ανθρώπους» να απαγάγουν τον έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, τον είχαν μεταφέρει στο βουνό και τον κράτησαν δύο ώρες. «Του λέω θα μου φέρεις κάποια τηλέφωνα και ναρκωτικά, αλλιώς θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου», λέγοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που συνέβη.

«Με εκλιπαρούσε ότι δεν μπορεί να το κάνει και εγώ τον απειλούσα. Το έκανε επειδή φοβόταν για τη ζωή του και για τη ζωή της οικογένειάς του», αναφέρει, μιλώντας μέσα από τις φυλακές.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο σωφρονιστικό που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα, ο Αλκέτ Ριζάι λέει ότι δεν ξέρει τίποτα ενώ, για τον κοριό της ΕΥΠ που έχει καταγράψει συνομιλίες μεταξύ του Αλκετ Ριζάι και του σωφρονιστικού υπαλλήλου στις οποίες φέρονται να χρησιμοποιούν τη φράση «η τροφή για τα πρόβατο» που οι αρχές θεωρούν συνθηματική, απαντά : «Η αστυνομία κάνει την τρίχα τριχιά. Μια φορά που τον είχα πάρει τηλέφωνο μου είχε πει αν έχω κανένα γνωστό να πάρει τροφή για τα πρόβατα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ