Η δικαστική διαμάχη του Τζώνη Θεοδωρίδη για τη «Λάμψη», που τον έστειλε εκτός TV - iefimerida.gr

Η δικαστική διαμάχη του Τζώνη Θεοδωρίδη για τη «Λάμψη», που τον έστειλε εκτός TV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Τζώνυ Θεοδωρίδη τον θυμόμαστε όλοι μέσα από τη συμμετοχή του στη θρυλική Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή. Και λίγο αργότερα από το ρόλο του στις Αέρινες Σιωπές και τις Φιλοδοξίες. Γιατί, όμως, εξαφανίστηκε μετά;

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι η καριέρα του στην τηλεόραση τελείωσε όταν ξεκίνησε τη δικαστική διαμάχη του με τον ΑΝΤ1 διεκδικώντας συγγενικά δικαιώματα για την προβολή της «Λάμψης» σε χώρες του εξωτερικού.

Μιλώντας στη Φωλιά των Κού Κου, ο Τζώνη Θεοδωρίδης είπε:

«Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν είμαι τόσο σωστός με τον εαυτό μου και αποτραβήχτηκα. Είχα μια διαμάχη με ένα κανάλι και ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που σταμάτησα να δουλεύω. Αν σκεφτείς ότι εγώ έπαιζα σε ένα σίριαλ, τη «Λάμψη» και ξαφνικά έμαθα ότι παίζει στο εξωτερικό χωρίς εμείς να πληρωνόμαστε, τη στιγμή που υπάρχει νόμος του κράτους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι το θέμα καθαρά ιδεολογικό. Τυχαία ένας φίλος μου πήγε στο εξωτερικό και με είδε. Ήταν μεταγλωτισμένο, μίλαγα ρουμανικά, κινέζικα. Παίζεται σε πολλές χώρες η «Λάμψη». Η απάντηση του καναλιού ήταν ότι δεν δικαιούμαι τίποτα απολύτως. Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές το έμαθαν όταν εγώ ξεκίνησα τη δικαστική διαμάχη».

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης τα τελευταία καλοκαίρια εργάζεται ως υπεύθυνος στο Art Cafe της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ο ίδιος μίλησε και για την απόφασή του να παντρευτεί την 18 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει παππούς από την κόρη του Μελίτα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ