Είναι αλήθεια; Έρχεται το iPhone 5; - iefimerida.gr

Είναι αλήθεια; Έρχεται το iPhone 5;

Είναι αλήθεια; Έρχεται το iPhone 5;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί στους «γκατζετάκηδες» όλου του κόσμου η είδηση πως έρχεται σιγά σιγά το νέο iPhone. Ωστόσο μόνο ο ερχομός του «διαδόχου» δεν φτάνει καθώς οι φήμες λένε και για πολύ πιο εξελιγμένη κατασκευή του iPhone 5.

Όπως δημοσιεύει το digitimes.com, η Apple αφουγκραζόμενη τα παράπονα των πελατών της πως η μπαρατία της συσκευής διαρκεί λίγο, αποφάσισε όχι μόνο να διορθώσει αυτό το «ελάττωμα», αλλά και να κάνει ένα ακόμη δώρο στους iphone-maniacs.

Συμφωνα λοιπόν με τα όσα λέγονται η εταιρεία έχει έρθει σε συμφωνία με τις Sharp και Toshiba Mobile Display, έτσι ώστε να κατασκευάσουν για λογαριασμό της μία in cell touch οθόνη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πρόκειται για μία οθόνη κατασκευασμένη από πολλά στρώματα που βοηθούν να ανταποκρίνονται οι όποιες εντολές δίνονται από το χέρι του χρήστη άμεσα. Έτσι όχι μόνο θα βελτιώνονται οι επιδόσεις της συσκευής, αλλά και το γυαλί θα είναι πιο λεπτό, αλλά και η συσκευή θα ζυγίζει πολύ λιγότερο. Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει και στο να μεγαλώσει η μπαταρία του νέου iPhone. Υπομονή, το καλοκαίρι πλησιάζει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ