«Παγωτό φασόλι με τσίλι έχετε;» Κατάστημα με... 900 γεύσεις - iefimerida.gr

«Παγωτό φασόλι με τσίλι έχετε;» Κατάστημα με... 900 γεύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είστε λάτρης του παγωτού αλλά έχετε βαρεθεί τις ίδιες και ίδιες συνηθισμένες γεύσεις... τότε ίσως επιβάλλεται μια βόλτα στην Βενεζουέλα για να δοκιμάσετε μια από τις 900 πρωτότυπες γεύσεις παγωτού.

Κι, όμως, η «Coromoto Helladeria» στην πόλη Merida της Βενεζουέλας ήδη διαθέτει στο φανατικό κοινό της 900 περίεργα παγωτά, και συνεχίζει! Ο ιδιοκτήτης της, κ. Manuel da Silva Oliveira, έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και είναι πολύ περήφανος γι' αυτό!

Στο κατάστημα, που δεν είναι μια απλή τζελατερία αλλά ένα τουριστικό «αξιοθέατο» της πόλης, κάθε φανατικός λάτρης του παγωτού μπορεί να βρει στην κυριολεξία τη γεύση... των ονείρων του - από τις κλασικές μέχρι τις πιο παράξενες που υπάρχουν. Σ' αυτές συγκαταλέγονται γεύσεις τρελές, όπως γεύση «,φασόλια με τσίλι», «σαρδέλες σε κονιάκ» και «μακαρόνια με τυρί»! Το ακουσμά τους μπορεί να σας προκαλεί ναυτία, αλλά όσοι τολμηροί τις δοκίμασαν, έχουν μείνει ενθουσιασμένοι.Η ιδέα ξεκίνησε, όταν ο κ.Manuel, ο οποίος εργαζόταν σε διάφορες εταιρείες παγωτού,πειραματιζόταν με δική του πρωτοβουλία σε διάφορες γεύσεις. «Έχω σπαταλήσει αρκετά κιλά παγωτό μέχρι να φτιάξω αυτό που θα με ικανοποιούσε», χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

Ο ιδιοκτήτης της τζελατερί επιθυμεί να φτάσει τις 1000 γεύσεις, αν και ο τοίχος με τη λίστα των γεύσεων δεν έχει χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ