Μάνος: Δεν έχουν ίχνος «τσίπας» η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Μάνος: Δεν έχουν ίχνος «τσίπας» η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

Μάνος: Δεν έχουν ίχνος «τσίπας» η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της «Δράσης» Στέφανος Μάνος κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ καθώς όπως τόνισε τα δύο μεγάλα κόμματα ευθύνονται για το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση για το εάν θα παραμείνει στην Ευρώπη.

«Τα δύο μεγάλα κόμματα ευθύνονται για το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση για το εάν θα παραμείνει στην Ευρώπη και παρόλ΄ αυτά δεν έχουν ίχνος τσίπας».

Ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι «δε θα πρέπει να πάρουν ούτε 20% και τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί στις εκλογές» πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να σπάσουμε το καρτέλ του δικομματισμού».

Ο Στέφανος Μάνος επεσήμανε ότι αιτία του κακού είναι το υπερτροφικό κράτος το οποίο θα πρέπει να μπει σε δίαιτα και παράλληλα προέβλεψε ότι μετά τις εκλογές θα μπουν αναδρομικά και νέοι φόροι.

Ο πρόεδρος της «Δράσης» ξεκαθάρισε ότι δε χωρά σε κανένα κόμμα και ζήτησε να ψηφίσουμε όλοι με ψυχραιμία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ