Ομολογία χρυσαυγίτη αρθρογράφου: Ψηφίσαμε την Θάνου γιατί κινδυνεύουμε με 20 χρόνια φυλακή - iefimerida.gr

Ομολογία χρυσαυγίτη αρθρογράφου: Ψηφίσαμε την Θάνου γιατί κινδυνεύουμε με 20 χρόνια φυλακή

Η Βασιλική Θάνου (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση σύνδεση της ποινικής εξέλιξης της δίκης της Χρυσής Αυγής με την υπερψήφιση της Βασιλικής Θάνου ως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού κάνει αρθρογράφος της εφημερίδας της ΧΑ, «Εμπρός», όπως αναφέρει το iskra.

Το δημοσίευμα του iskra σημειώνει χαρακτηριστικά πως την εξήγηση σχετικά με την ψήφιση της Βασιλικής Θάνου από την ΧΑ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, ΙωάννηςΑϊβατίδη, δίνει ο αρθρογράφος Λευτέρης Πανούσης.

Στο άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός» ο κ. Πανούσης χαρακτηρίζει «βαριά και ασήκωτη πράξη» την υπερψήφιση της Θάνου, αφού όπως λέει με τον τρόπο αυτό: «η Χρυσή Αυγή αποδέχεται τους μηχανισμούς του νεοφιλελεύθερου, κυνοβουλευτικού συμμοριτισμού”. Ομολογεί ωστόσο ότι, για τον Μιχαλολιάκο, η υπερψήφιση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποινική εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, υποστηρίζει «όλοι μας ξέρουμε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι κατηγορούμενη για σοβαρότατο “αδίκημα”, που σηκώνει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκιση [εγκληματική οργάνωση]… Αν εσάς σας είχαν τυλίξει στο σιδηρό πλέγμα μιας τέτοιας κατηγορίας… τι θα κάνατε; … Πόσο ήρωες θα είσαστε, όταν θα ξέρατε ότι ο δικαστής… ετοιμάζεται να σας κατακρεουργήσει;… Θα κάματε τη χάρη στην όποια αρχιδικαστίνα Θάνου, να την ψηφίσετε για πρόεδρο όπου αυτή γούσταρε… για να μη έρθετε σε σύγκρουση με το δικαστικό κατεστημένο… Όταν μάλιστα από αυτά τα δικαστικά, παραδικαστικά, επιδικαστικά και καταδικαστικά κογκλάβια, κρεμόταν η ζωή σας;”», όπως σημειώνει το iskra.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ