Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας [εικόνες] - iefimerida.gr

Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας [εικόνες]

Υπουργείο Υγείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παναττική στάση εργασίας έχει μέχρι τις 15:00 η ΠΟΕΔΗΝ και παρά το τσουχτερό κρύο κάποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαμαρτύρονται αυτή την ώρα έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Με πανό και συνθήματα όπως «Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού» και «Βρέχει εξαγγελίες, στα νοσοκομεία κρατάμε ομπρέλες» οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται «για τη μαζική απόλυση του Επικουρικού προσωπικού που υπηρετεί πέντε και πλέον χρόνια στα Νοσοκομεία».

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Μετά τις αποκαλύψεις και την πίεση που άσκησε η ΠΟΕΔΗΝ για την προκήρυξη φιάσκο του Υπουργείου Υγείας η οποία οδηγεί σε απόλυση σχεδόν το σύνολο του επικουρικού προσωπικού με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (που δεν φταίει σε τίποτα) αναγκάστηκαν να αναστείλουν προσωρινά την έκδοση της προκήρυξης».

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ εξω από το Υπουργείο Υγείας
Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα όπως «Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού» και «Βρέχει εξαγγελίες, στα νοσοκομεία κρατάμε ομπρέλες»
Παναττική στη εργασίας μέχρι τις 15:00
Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ