Θρίλερ με το ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα-Δεν έβρισκε υποψήφιους για τις εκλογές - iefimerida.gr

Θρίλερ με το ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα-Δεν έβρισκε υποψήφιους για τις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία για να υποβάλλουν τα κόμματα στα Πρωτοδικεία τις λίστες με τους υποψηφίους τους και στην Φθιώτιδα το ΠΑΣΟΚ «έζησε» ένα θριίλερ αφού μέχρι τελευταία στιγμή αδυνατούσε να βρεί τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων.Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ίδια εκλογική περιφέρεια πριν από δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε 17 αιτήσεις για το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και γενικά γινόταν "σκοτωμός" για το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, σήμερα λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία από τα 7 ονόματα που πρέπει να καταθέσει στο Πρωτοδικείο Λαμίας έχει μόνο 5 αιτήσεις.

Αυτές των τριών βουλευτών (Αντωνίου, Μπατζελή, Τσώνη) και 2 ακόμη, που ουσιαστικά επιστρατεύθηκαν. Είναι αυτές της Γεωργίας Σωτηροπούλου, αγρότισσας από τον Δομοκό και του Βασίλη Πασλή από τη Λαμία, που είναι και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει απίστευτο παρασκήνιο, έχουν γίνει πολλές προτάσεις και έχουν ασκηθεί πολλές πιέσεις σε κομματικά στελέχη και "συντρόφους", αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά λίγο πριν τις 8 το βράδυ το ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε τις απαραίτητες υποψηφιότητες με τα ονόματα της Αλεξάνδρας Βεντούρη και του Σάββα Γουλόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ