Άσλεϊ Κόουλ: Από τη μπάλα στο τραγούδι - iefimerida.gr

Άσλεϊ Κόουλ: Από τη μπάλα στο τραγούδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι Άσλεϊ Κόουλ και ο μέγα-σταρ της μουσικής βιομηχανίας Jay-Z είναι πολύ κοντά σε μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα ο αμυντικός της αγγλικής ομάδας -που είχε στο παρελθόν απασχολήσει τον βρετανικό τύπο με τις εξωσυζυγικές του σχέσεις και το μετέπειτα διαζύγιό του με την τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ- έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».



Φυσικά ο Άσλει Κόουλ δεν φιλοδοξεί να πιάσει το μικρόφωνο και να ανέβει στη σκηνή, αλλά βλέπει τον συγκεκριμένο χώρο σαν ένα καλό επιχειρηματικό άνοιγμα.



Οι δύο σούπερ σταρ και οι ομάδες των συμβούλων τους έχουν τακτικές επαφές προκειμένου να βρουν τρόπους με τους οποίους να μπορούν να συνεργαστούν.


Και δεν είναι μόνο ο αμυντικός της Τσέλσι που ενδιαφέρεται για μουσικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και ο Τζέι Ζ -σύζυγος της Μπιγιονσέ- που επιθυμεί να προσθέσει το ποδόσφαιρο στην λίστα με τις επενδύσεις του.



Σύμφωνα με έγκυρη πηγή «ο άσος της αγγλικής ομάδας είναι φανατικός οπαδός της χιπ-χοπ και έχει αρκετούς φίλους ράπερ όπως ο Τίνσι Στράιντερ, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Jay-Z».



«Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια παντρεμένος με την τραγουδίστρια Σέριλ Κόυλ, έχει καλή εικόνα του χώρου. Βέβαια, το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει για τον γνωστό αθλητή, αλλά είναι από τους ανθρώπους που κοιτούν το μέλλον», προσθέτει η ίδια πηγή στην βρετανική εφημερίδα.



Ο Άλσεϊ Κόουλ και ο Τζέι Ζ συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια συναυλία το 2009 και από τότε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.



Η εταιρεία του Τζέι Ζ «Roc Nation» και ο συνεργάτης και δεξί του χέρι Τζέι Μπράουν υπέγραψαν στις αρχές του χρόνου μια συμφωνία-συνεργασίας με την βρετανική μουσική εταιρία «Three Six Zero group» έτσι ώστε να προωθούν καλλιτέχνες στην Ευρώπη.


Αυτό σημαίνει όι ο Άσλεϊ θα έχει τα διευθυντικά στελέχη και τους πιο έμπειρους ανθρώπους έτοιμους εάν αποφασίσει να ξεκινήσει μια συνεργασία με το μεγιστάνα της ραπ.


Πέρυσι ο παίκτης της Αγγλίας παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με καλλιτέχνες της μουσική σκηνής όταν θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους έχω ήδη μιλήσει, μεταξύ των οποίων και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν ανάμειξη στη μουσική βιομηχανία. Λατρεύω τους Τίνι Τέμπα, 50 Cent, Έμινεμ και μου αρέσει να κάνω παρέα με τύπους σαν τον Τίνσι. Άρα ελπίζω να το κάνω κάποια στιγμή».

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ