Η συμπρωταγωνίστρια της Ριάνα στην Ναυμαχία σε «πιπεράτη» φωτογράφηση [φωτό] - iefimerida.gr

Η συμπρωταγωνίστρια της Ριάνα στην Ναυμαχία σε «πιπεράτη» φωτογράφηση [φωτό]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 25χρονη Μπρούκλιν Ντέκερ, πρώην εξώφυλλο του Sports Illustratred, σύζυγος του τενίστα Άντι Ρόντικ, πρωταγωνίστρια της Ναυμαχίας και, προσεχώς, του What to expect when expecting, ξεδιπλώνει τις καμπύλες της στις σελίδες του νέου τεύχους του Αμερικάνικου GQ.

Δεν λέει να βάλει ρούχο πάνω της. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από το μπαράζ φωτογραφήσεων που έχει εξαπολύσει η Μπρούκλιν αυτό το μήνα.

Η συμπρωταγωνίστρια της Ριάνα στην Ναυμαχία σε «πιπεράτη» φωτογράφηση [φωτό] | iefimerida.gr 0

Λίγες μόνο μέρες μετά την αντίστοιχη που έκανε στην Τουρκιά για χάρη της τουρκικής έκδοσης του GQ, έρχεται η Αμερικάνικη έκδοση του ίδιου περιοδικού, με εντελώς νέα φωτογράφηση, να την αποθεώσει.

Όπως άλλωστε της αξίζει.

Προφανώς όλο αυτό γίνεται στα πρόθυρα της προώθησης της Ναυμαχίας. Άλλωστε αυτό, η φωτογένεια της και η διάθεση με την οποία αγκαλιάζει ο πλανήτης οποιαδήποτε ευκαιρία έχει να την βλέπει ημίγυμνη, είναι και ο λόγος που την προσέλαβαν.

Η συμπρωταγωνίστρια της Ριάνα στην Ναυμαχία σε «πιπεράτη» φωτογράφηση [φωτό] | iefimerida.gr 1

Όσον αφορά το πως τα πήγε με την Ριάνα, δηλώνει «Αυτό που έχουμε κοινό εγώ και η Ριάνα, είναι ότι λατρεύαμε και οι δυο να είμαστε στα γυρίσματα με όλα αυτά τα αγόρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ