Το εκπληκτικό μωσαϊκό των οπαδών της Μπαρτσελόνα για το clasico - iefimerida.gr

Το εκπληκτικό μωσαϊκό των οπαδών της Μπαρτσελόνα για το clasico

Μπαρτσελόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το Σάββατο την Ρεάλ Μαδρίτης και οι οπαδοί της έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό που θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Καμπ Νου» για το clasico.

Με το σύνθημα «Som i serem», που στα καταλανικά σημαίνει «είμαστε και θα είμαστε», θα σχηματιστεί το μωσαϊκό από 90.000 πολύχρωμα χαρτόνια και θα επεκτείνεται σε όλο το γήπεδο, ενώ θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια 400 εκατομμυρίων θεατών που αναμένεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι την στιγμή που οι δύο ομάδες θα κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο μπ. Το σύνθημα θα καλύπτει όλες τις εξέδρες στη δεξιά και αριστερή πλευρά του γηπέδου, έχοντας ως φόντο τα χρώματα των «μπλαουγκράνα», ενώ στις εξέδρες πίσω από τις εστίες, κίτρινα και κόκκινα χαρτόνια θα σχηματίσουν δύο τεράστιες σημαίες της Καταλονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ