ΝΔ: Αδιανόητο και επικίνδυνο ότι ο Τσίπρας δεν έχει καταδικάσει τις δηλώσεις Σγουρίδη περί «θερμού επεισοδίου» - iefimerida.gr

ΝΔ: Αδιανόητο και επικίνδυνο ότι ο Τσίπρας δεν έχει καταδικάσει τις δηλώσεις Σγουρίδη περί «θερμού επεισοδίου»

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιανόητες χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη περί πιθανών καθυστερήσεων στη Συμφωνία των Πρεσπών λόγω «θερμού επεισοδίου.»

Επιπλέον χαρακτηρίζει αδιανόητο το γεγονός ότι τις δηλώσεις αυτές δεν έχει καταδικάσει ακόμη ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δηλώσεις Σγουρίδη για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, σε συνδυασμό μάλιστα με την τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών είναι αδιανόητες.

Όπως αδιανόητο και επικίνδυνο είναι ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Εξωτερικών και Πρωθυπουργός δεν τις καταδίκασαν αμέσως αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ