Τι είπε ο Αντώναρος στον Καραμανλή... - iefimerida.gr

Τι είπε ο Αντώναρος στον Καραμανλή...

Τι είπε ο Αντώναρος στον Καραμανλή;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εβδομάδα και κάτι έλειψε από την Αθήνα ο Κώστας Καραμανλής για πασχαλιάτικη ανάπαυλα και πολύωρους περιπάτους στην Ήπειρο. Κι όταν γύρισε την Πέμπτη το πρωί στο γραφείο του στη Παναγή Κυριακού, πίσω από τη πλατεία Μαβίλη, είχε την καθιερωμένη εδώ και χρόνια πρωινή συνάντηση του με τον Ευάγγελο Αντώναρο -- και επίσημα πια υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών.

Όχι ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε παρακολουθήσει από μακριά όσα είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Αλλά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είχε απομακρυνθεί ούτε στιγμή από την Αθήνα και την εκλογική του περιφέρεια – και είχε πληροφορίες και παρασκήνια από πρώτο χέρι για όσα διαδραματίζονται στη Συγγρού και όχι μόνο. Κι ο Καραμανλής ξέρει ότι οι πληροφορίες που μεταφέρει ο πολύπειρος Αντώναρος με τα τριάντα πέντε χρόνια δημοσιογραφικής διαδρομής στη πλάτη του είναι πάντα διπλό-και τριπλοτσεκαρισμένες.

Γι αυτό και τον εμπιστεύεται. Άλλωστε ο Καραμανλής δεν το κρύβει και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις που έχει καθημερινά με πολλά στελέχη της παράταξης τονίζει ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος πρέπει να είναι και στην επόμενη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ